Babyreflexologie, de perfecte (medicijnvrije oplossing)!

Babyreflexologie, de perfecte (medicijnvrije oplossing)!

Aanraking bij een baby is enorm belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen, het verlagen van het stresshormoon cortisol en het aanmaken van het knuffelhormoon oxytocine. Baby’s kunnen zelfs niet overleven zonder aanraking.

Er zijn veel verschillende klachten die voor kunnen komen bij baby’s. Denk hierbij aan symptomen als: astma, eczeem, neusverkoudheid, krampjes, spijsverteringsproblemen, slecht door- en/of inslapen, binding tussen ouder en kind en natuurlijk nog veel meer. Babyreflexologie is hier de perfecte oplossing voor!

Afspraak maken voor een behandeling? Wist je dat mama en kind ook samen kunnen worden behandeld? Dat kunnen jullie vast wel gebruiken.

Wil je graag zelf babyreflexologie leren toepassen? Neem dan contact op voor cursus info. Ook kun je alvast een de slag met het boek ‘Hoe kan ik mijn baby door laten slapen‘. Zo zie je vrijwel direct wat het effect is van babyreflexologie.


‘Wanneer ik de spijsverteringsmassage uitvoer, laat mijn zoontje direct windjes. Werkt dit zo snel?’ Ja zo snel werkt het echt! En het fijne van babyreflexologie is dat je het zelfgenezend vermogen stimuleert om klachten te verhelpen op een medicijnvrije manier. Hoe mooi is da

Twijfel je bij klachten? Raadpleeg dan altijd je huisarts.

Geef een reactie

14 + 17 =

Sluit Menu
×
×

Winkelmand