‘Heb je echt alles van je to do list klaar?’

‘Heb je echt alles van je to do list klaar?’

Is een vraag die ik vaak stel aan zwangere cliënten die voor weeën opwekken komen.

Wanneer je deze nog niet af hebt, houd je lichaam bewust en onbewust spanning vast en ‘kan je nog niet bevallen’. Alsof je lichaam weet dat het nog niet klaar is om de baby te verwelkomen.

Ik heb het zelf ondervonden tijdens mijn tweede zwangerschap. Dat ging om een raampje in de babykamer die niet goed sloot. In mijn hoofd kon ik de baby niet op de tocht leggen want haar bedje stond onder dat raam.

Toen dat raampje gefixt was kwam er bij mij zo’n opluchting. Ik ging daarna met veel meer ontspanning ‘even liggen’ en tijdens dat slaapje kwamen meteen de weeën.

Zo zie je maar om wat voor dingen het soms kan gaan.

Daarom is de wee opwekkende behandeling vaak niet alleen het behandelen van het baarmoedergebied en de accupunctuurpunten, maar ook kijken naar wat ligt er voor spanning onder en hoe zorg je ervoor dat alles zo ontspannen mogelijk is?

Wil jij ook een wee opwekkende behandeling? Maak dan je afspraak via de website van Rise & Shai.

Geef een reactie

drie × drie =

Sluit Menu
×
×

Winkelmand