Zwangerschapsreflexologie ontspannend en medicijnvrij!

Zwangerschapsreflexologie ontspannend en medicijnvrij!

Voetreflextherapie stimuleert het zelfgenezend vermogen, verbetert de doorbloeding en de energiedoorstroming.

Voetreflextherapie wordt toegepast door het uitvoeren van massages op voeten en onderbenen. Je kunt hiermee vrijwel alle klachten, mentaal en fysiek, behandelen.

Omdat bij zwangere vrouwen voorzichtigheid geboden is en klachten behandeld dienen te worden zonder (of met zo weinig mogelijk) medicatie, is voetreflextherapie uitermate geschikt als behandeling.

Laat je wel goed informeren wanneer je zwanger bent, omdat er ook voetreflexzones en accupunctuurpunten vermeden dienen te worden tot en met week 38 van de zwangerschap.

Vanaf week 38 is het zelfs mogelijk om met voetreflextherapie weeën op te wekken. Ik ben hier zelf het levensechte voorbeeld van geweest. Zie hiervoor mijn eerdere blog ‘Weeën opwekken in het ziekenhuis? Echt niet!’.

Hierna volgden meerdere zwangere vrouwen die ik heb mogen helpen om op een natuurlijke manier weeën op te wekken en zo het eventuele strippen of inleiden in het ziekenhuis kon worden vermeden.

Tijdens de zwangerschap kunnen er veel verschillende klachten ontstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: bekkenproblemen ((symfyse)pijn of instabiliteit), rugpijn, harde buiken en vroeggeboorte, spijsverteringsproblemen, (ochtend)misselijkheid, maagzuur, blaasontsteking, bloedarmoede, spataderen, kramp in de benen, hoge of lage bloeddruk, vocht vasthouden, paniekaanvallen en hyperventilatie,  carpaal tunnelsyndroom, hoofdpijnen, jeukende huid, vermoeidheid, slapeloosheid, stuitligging en zo nog veel meer klachten.

Heb je een klacht en ben je benieuwd of ik iets voor je kan doen? Neem dan (vrijblijvend) contact met me op.

Geniet van elk moment van de zwangerschap.

Rise & Shai

Geef een reactie

20 + acht =

Sluit Menu
×
×

Winkelmand