Weeën opwekken in het ziekenhuis? Echt niet!

Weeën opwekken in het ziekenhuis? Echt niet!

Tegen het einde van de zwangerschap kijk je er steeds meer naar uit om je kindje te mogen ontmoeten. Een beetje ongeduldig kan je het zelfs wel noemen!

Op het moment dat je over week 41 heen gaat zullen er stappen moeten worden ondernomen om de weeën op te wekken. Dit werd mij destijds bij de verloskundige verteld. Echt niet! Dacht ik. Daarom ben ik zelf aan de slag gegaan met het masseren van accupunten (die weeën kunnen opwekken). Rond een uur of 16:00 uur heb ik de been- en voetmassage bij mezelf uitgevoerd en om 23:00 uur begonnen de weeën!

Inleiden of strippen in het ziekenhuis is een manier die we graag uit de weg gaan.

Door middel van voetreflexmassage in combinatie met de accupunten is dit een hele mooie manier om weeën op een natuurlijke manier op te wekken. Je geeft het lichaam een seintje dat de ‘bevalling mag gaan starten’.

Bij 70% werkt de behandeling in hele korte tijd en kun je het inleiden of strippen in het ziekenhuis voorkomen.

Zo heb ik ook al meerdere zwangere vrouwen (inclusief mijzelf) mogen helpen om op een medicijnvrije manier de weeën op te wekken.

Vanaf week 38 kun je deze behandeling al laten doen. Dan is het veilig om een kindje gezond geboren te laten worden.

Wanneer we uit de quarantaine periode van corona zijn behandel ik heel graag weer zwangere vrouwen. De situatie laat het op dit moment helaas niet toe. Deze situatie zorgt er wel voor dat de creativiteit toeneemt en we moeten improviseren.

Heb je interesse neem dan even contact met mij op dan kan ik kijken wat ik voor je kan doen.

Geef een reactie

zeven − 3 =

Sluit Menu
×
×

Winkelmand