Wacht niet! Start vandaag nog met het boosten van jouw immuunsysteem!

Wacht niet! Start vandaag nog met het boosten van jouw immuunsysteem!

Zoals we nu merken is bij velen van ons het immuunsysteem niet optimaal. 

Niet alleen omdat er zoveel mensen getroffen worden door het corona virus, maar ook andere pathogene factoren kunnen ons raken. 

Zou je het accepteren dat je immuunsysteem laag is en maar afwachten wanneer je ziek wordt?

Nee natuurlijk niet! 

In deze tijd leven we erg dicht op elkaar en gaat de verspreiding van virussen snel. 

Daarom moeten we zorgen dat ons immuunsysteem optimaal werkt. Dit begint bij jezelf en dit doe je door je immuunsysteem te boosten en op peil te houden.

Je immuunsysteem boosten kun je op verschillende manier doen.

Supplementen

Vitamines en mineralen hebben we hard nodig. Zeker omdat we niet alles uit voeding kunnen halen. Vitamines en mineralen hebben we nodig voor allerlei processen in het lichaam. Lees hier meer over in de blog Vitamine C op, wat nu?.

Voetreflextherapie

Dit zijn massages op voet en onderbeen waarbij je het zelfgenezend vermogen stimuleert. Je stimuleert daarnaast ook de doorbloeding en energiedoorstroming.

Dit zorgt er ook voor dat het stressniveau daalt en de aanmaak van Natural Killer (NK) cellen wordt verhoogd. Laat dit nou net nodig zijn om je immuunsysteem een enorme boost te geven en je te kunnen beschermen tegen externe pathogene factoren (zoals bacteriën en virussen).

Omdat ik zelf de massages in deze tijd helaas even niet uit mag voeren kun je op mijn YouTube kanaal alvast video’s zien hoe je zelf reflexologie kunt toepassen.

Wandelen in de buitenlucht

Wandelen zorgt ervoor dat je lichaam denkt ‘ik ben in beweging’. Dit zet verschillende processen in het lichaam aan die ook bijdragen aan een verhoogde weerstand.

Daarnaast is zuurstofopname belangrijk voor alle processen in het lichaam. Dit zorgt ervoor dat elke cel energie kan vrijmaken.

Optimale weerstand

‘Ik ben altijd fit, mijn weerstand is goed!’. Dat is mooi!

Toch kan het bij sommigen van ons ook zo zijn dat virussen of bacteriën in het lichaam rond blijven zwerven en niet goed worden afgevoerd. Dit kan zich opstapelen in het lichaam. Het belangrijkste is om zoveel mogelijk afvalstoffen af te voeren en te zorgen voor een optimale gezondheid. 

Hoe kom je daar nou achter? Dat is heel makkelijk.

Je kunt namelijk een Balancetest doen. Door middel van een simpel vingerprikje kunnen allerlei gegevens van je worden onderzocht in een onafhankelijk lab. Check deze link voor meer info en een video.

Zo wordt er getest of je voldoende voedingsstoffen opneemt uit je voeding. Hoe je Omega 6: Omega 3 verhouding is, of je gezond genoeg eet, hoe hard jouw celmembraan is en nog veel meer interessante gegevens.

Weten of je celmembraan permeabel is, is een hele belangrijke. Wanneer het celmembraan te hard is kun je supplementen wat je wil, maar dan wordt er niks van opgenomen in het lichaam. Doodzonde en slecht voor je portemonnee.

Wanneer je weet of jouw celmembraan te hard is kun je heel efficiënt aan de slag.

Wanneer je graag je immuunsysteem een boost wil geven, laat je goed informeren van tevoren zodat je een goede start kunt maken. Zorg er ook voor dat je dit op een zo natuurlijk mogelijke manier doet zodat jij je lichaam niet alsnog volstopt met allerlei synthetische conserveermiddelen, en andere toevoegingen. Zo voorkom je dat je lichaam energie verspilt aan het opruimen van onnodige afvalstoffen.

Lees hier meer over hoe je jouw celmembraan kunt herstellen.

Wil je graag vrijblijvend advies over wat het beste bij jou past om je immuunsysteem te boosten? Neem dan even contact op. Ik help je graag.

Geef een reactie

vijf × 5 =

Sluit Menu
×
×

Winkelmand