Overal kots

Overal kots

Mijn dochtertje van een paar maanden lag lief te slapen nadat zij een flesje had gekregen. Mijn moeder wierp even een blik in haar reiswieg waarin ze lag te slapen. Ik zat aan tafel te eten bij mijn vader en broertje met mijn rug naar mijn moeder toe. 

Vervolgens riep mijn moeder SHAAAAAAI! Ik spuug mijn eten uit en schrik me rot! Mijn dochtertje had gespuugd en zat helemaal onder, haar haar, haar ogen, haar oren. Gelukkig had ze zich niet verslikt maar was ze helemaal beduusd van wat er net gebeurde. Mijn vader en broertje zeiden vervolgens, jullie sporen echt niet met dat geschreeuw.

De combi van fles- en borstvoeding is naar mijn idee blijkbaar nog niet optimaal. En ik bedacht me dat ik maar weer een baby voetreflexje moest uitvoeren om de opname van de voeding te verbeteren.

Dit heeft de afgelopen tijd goed geholpen en nu kan ik haar met een gerust hart achterlaten bij oma en opa wanneer zij even oppassen.

Wil jij ook weten wat je zelf kunt doen voor klachten bij baby’s? Bestel dan het boek via de webshop van Rise & Shai.

Liever een afspraak inplannen zodat ik de behandeling uit kan voeren en het je leer? Plan dan je afspraak in via de Rise & Shai website.

Geef een reactie

15 − vijf =

Sluit Menu
×
×

Winkelmand