Directe verlichting bij rugpijn?

Directe verlichting bij rugpijn?

Rugpijn kent vele oorzaken. Zo kan er een verkeerde houding zijn, bijvoorbeeld door het werk dat iemand uitvoert. Verkeerde schoenen, vitaminen tekort, een blokkade in een meridiaan, verhoogde ontstekingswaarden in het lichaam, emotionele belasting, stress, verzuring en zo zijn er nog vele oorzaken.

Belangrijker is hoe kom je hier vanaf? Voetreflextherapie is hier een goed antwoord op. Daarnaast kunnen rugproblemen tegen worden gegaan door voldoende beweging en de juiste voeding.

Wil je weten of je lichaam te hoge ontstekingwaarden heeft, of je cellen de voedingsstoffen wel opnemen of dat je gezond genoeg eet? Laat dan een vetzuurmeting doen.

Uit eigen ervaring en ervaring met cliënten weet ik dat de wervelkolom massage direct werkt. Zelf had ik vaak last van een wervel tussen mijn schouderbladen die een zenuw knelde. Dit gaf naast pijn ook ademhalingsproblemen omdat dit invloed had op mijn ribben. Toen ik bij mezelf de wervelkolom massage (op mijn voeten) uitvoerde en ik het borstgebied ‘losmaakte’ hoorde ik een knak in mijn voet (ter hoogte van het borst/ schoudergebied). Vervolgens bewoog ik mijn rug en gaf de wervel die knel zat ook een knak. Dat was voor mij een bijzondere ervaring en bood mij direct verlichting. Ook was dit voor mij weer een bevestiging dat voetreflextherapie echt werkt!

Ook veel cliënten in mijn praktijk merken dat deze massage meteen verlichting biedt. Daarnaast is het uiteraard ook goed om na te gaan waar de oorzaak van het probleem ligt en dit via een behandelplan te behandelen. Zo voorkom je dat de klacht terug komt.

Wil je zelf graag je onderrug verlichting bieden met een simpele oefening? Hou dan de Facebookpagina van Rise & Shai in de gaten.

Afspraak inplannen? Ga dan naar het contact formulier.

Geef een reactie

twaalf + veertien =

Sluit Menu
×
×

Winkelmand