Vroeggeboorte bij baby’s

Vroeggeboorte bij baby’s

Vroeggeboorte bij baby’s kan verschillende problemen geven zoals het onrijp zijn van longen (deze ontwikkeling zich als laatst) en andere organen. Vaak hebben zij problemen met de zuigreflex en andere klachten. Vroeggeboorte is het geval wanneer de bevalling voor het einde van week 37 begint.

Bij 38 weken is een kindje voldragen. Dit is ook de reden waarom ik zwangere vrouwen behandel met een wee-opwekkende voetreflexmassage vanaf week 38. Zo kun je (in 75% van de gevallen) een afspraak om te strippen of inleiden in het ziekenhuis voorkomen.

Vroeggeboorte kan door allerlei omstandigheden ontstaan, maar heeft vaak te maken met stress en/of teveel doen. Wanneer je tijdens de zwangerschap teveel doet of stressvolle situaties mee maakt vraag je eigenlijk teveel energie van je lichaam. Je lichaam kan alle energie goed gebruiken om het kindje te voldragen.

Je kunt al kleine stapjes maken door veel rust te nemen, te mediteren of yoga te gaan doen.

Door rust te nemen en te ontspannen geef je je lichaam weer de ruimte om te doen wat op dat moment het belangrijkste is, het kindje laten volgroeien.

Voetreflextherapie is een echte uitkomst als het gaat om totale ontspanning voor lichaam en geest. Ik heb al meerdere zwangere vrouwen mogen helpen bij het ontspannen en voorkomen van vroeggeboorte.

Geïnteresseerd in een ontspannende voetreflexmassage? Boek hier je afspraak.

Geef een reactie

drie × vijf =

Sluit Menu
×
×

Winkelmand