[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row _builder_version=”3.0.101″ animation_style=”fade”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image _builder_version=”3.0.101″ src=”http://riseandshai.nl/wp-content/uploads/2018/10/Zeeschildpad.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” background_color=”rgba(224,153,0,0.39)” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”on” show_bottom_space=”on” border_width_top=”1px” border_color_top=”#e0b87f” box_shadow_style=”preset1″ box_shadow_horizontal=”3px” animation_style=”fade” /][et_pb_post_title _builder_version=”3.0.101″ title=”on” meta=”on” author=”on” date=”on” categories=”on” comments=”on” featured_image=”on” featured_placement=”below” text_color=”dark” text_background=”off” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.101″ background_layout=”light”]

Over Rise & Shai

Na zelf hele positieve ervaringen te hebben gehad met voetreflexmassages, wilde ik dit zelf graag leren en kunnen toepassen. Hierom ben ik gestart met de opleiding VoetreflexPlus. Ik heb hier veel verschillende massagetechnieken geleerd, zowel chinese als westerse. De combinatie met de Chinese geneeskunde zorgt ervoor dat er holistisch naar een cliënt kan worden gekeken. De mens wordt hierbij als geheel bekeken, body, mind en soul.

Wat ik mooi vind aan voetreflextherapie is dat je met deze massages de doorbloeding, energiedoorstroming en (vooral) het zelfgenezend vermogen stimuleert. Daarnaast omvat voetreflextherapie niet alleen de massages, maar ook de ondersteunende adviezen en de inzet van de cliënt. Zo starten we samen de weg naar groei, ontwikkeling en genezing (Rise).

Tot op de dag van vandaag blijft voetreflextherapie mij (positief) verbazen. Ik heb al veel mooie en bijzondere resultaten mogen behalen met de massages.

Ik hoop je dan ook snel te mogen ontmoeten in mijn voetreflexpraktijk Rise & Shai.

Liefs,

Shahináz (Shai)

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Sluit Menu
×
×

Winkelmand