BalanceOil

Het herstellen van de celwanden doe je door je omega 6/3 verhouding in je lichaam te verbeteren.

De beste manier om je omega-6/3 verhouding te verbeteren is door meer voeding te eten die rijk is aan omega-3 vetzuren en tevens veel minder voeding te eten die omega-6 vetzuren bevat. 

Wanneer je de inname van omega-6 vetzuren namelijk niet vermindert, zul je wellicht niet voldoende gezondheidsvoordelen behalen uit omega-3 vetzuren.

Een van de meest effectieve en eenvoudige methodes om meer omega-3 vetzuren binnen te krijgen is door dagelijks visolie in te nemen. Helaas is de meeste vis tegenwoordig zwaar vergiftigd met kwik, waardoor de meeste soorten visolie niet meer zo gezond zijn.

Goedkoop kan dus vaak om die reden duurkoop zijn, omdat de vis niet (voldoende) gezuiverd is en jij in plaats van jouw gezondheid een boost te geven, je het tegenovergestelde effect bereikt door de (kwik)vergiftiging. Voor de productie van Omega-3 ondergaat de visolie van Zinzino een raffinageproces om schadelijke stoffen door verontreiniging te verwijderen. Omdat helaas hiermee ook de belangrijke polyfenolen worden verwijderd, voegt Zinzino hier extra vergine olijfolie aan toe die rijk is aan polyfenolen. Zo is de BalanceOil ontwikkeld.

Veel (goedkopere) merken, missen dit waardoor het effect van Omega-3 (veelal) verloren gaat.

 

Wil je er graag achterkomen of jouw celmembraan te hard is geworden? Doe dan de Balancetest.

De BalanceTest meet 11 vetzuren in het bloed en de volgende onderdelen:

  • je bescherming tegen ontstekingen
  • je omega-6:3 balans
  • het omega-3 niveau
  • de omzetting naar omega-6
  • de hardheid van je celmembraan
  • je geestelijke gezondheid

Wil je je gezondheid verbeteren?

Ik adviseer je graag vrijblijvend over welke producten bij jou passen. Naast dit advies kan ik je helpen met de Balancetest en geef ik advies over de inname die bij jou past. Nadat de uitslagen bekend zijn zal ik je opnieuw advies geven over de juiste inname.

Preventief aan de slag?

Heb je nergens last van maar wil je graag preventief aan de slag? Super!

Wanneer je onderstaand formulier invult, kan ik je helpen met bestellen.

Bestel je liever zelf? Dat kan hier.

Bestellen? Ik regel het graag kosteloos en vrijblijvend voor jou.

Jij wilt natuurlijk het meest passende product voor jou. Ik regel dit graag en het bespaart jou kosten en tijd.
Jij hoeft dan ook geen producten zelf te bestellen dat regel ik ook kosteloos voor jou. Voordat ik bestel, neem ik uiteraard nog even van te voren contact met je op. Ik zal meteen uitzoekne wat voor jou de voordeligste keuze is.

Vul hieronder je gegevens in om je bestelling door te geven.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand